Winterfeest in de buitenlucht: sfeervol en fiscusproof!

Kerst en nieuwjaarsborrel in stijl

Langzaam dansen de vlammen langs de houtblokken in de vuurkorf. Op de tafels fonkelen kaarsen en kandelaren. De geur van houtskool en steaks trekt vanuit de barbecue over het terrein. Ook in de wintermaanden is het prima mogelijk om een bedrijfsfeest of personeelsdag in de buitenlucht te organiseren. Sterker nog. Het geeft een bijeenkomst juist extra sfeer en karakter. Zeker als je kiest voor de mobiele pop-up locatie de Big Tent Trailer!

Met de Big Tent Trailer tover je een parkeerterrein of buitenruimte in no-time om in een sfeervolle feestlocatie. Handig, want zo hoeft je binnen niet te verbouwen en op te ruimen. En een feest op eigen locatie kan direct na werktijd starten, valt in de fiscaal vrije ruimte van de WKR en scheelt jouw medewerkers veel reistijd.

De Big Tent Trailer bevat een ingebouwde stretchtent van 200 m2 (uitbreiding mogelijk). Deze ruimte wordt gezellig ingericht met een lange bar, stijlvolle statafels, zitjes en sfeervolle accessoires. Vuurkorven, een grote gashaard en heaters zorgen ervoor dat zij het behaaglijk warm hebben. En de catering? Die is natuurlijk helemaal in wintersferen.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Je huurt de Big Tent Trailer nu extra aantrekkelijk met de introductiekorting van 50% op de huur. Onze medewerkers denken graag mee over de invulling van een sfeervol winterfeest bij jou voor de deur!