‘Ons bedrijfsfeest kwam meteen op gang’

De partners van je collega's? Je hoort er waarschijnlijk regelmatig wat over, maar je ziet ze nooit. Daarom organiseerde The Stonhard Group onlangs een bedrijfsfeest voor medewerkers én hun aanhang in Het Oude Stadhuys.

“We zochten een mooie locatie met verschillende zalen, die tegelijkertijd ook veel sfeer heeft. Mijn manager woont vlakbij Gouda en hij had goede verhalen gehoord over Het Oude Stadhuys. Samen zijn we er gaan kijken en ik was meteen overtuigd. Het is een prachtig gebouw met vele mogelijkheden”, vertelt Ankie den Dubbelden.

Het feest viel ook bij haar collega’s goed in de smaak. “We hebben eerst heerlijk gegeten in de trouwzaal. Leuke touch was dat we allemaal aan ronde tafels zaten, waardoor je onderling veel meer contact hebt. Dus ook met  die ene collega die je normaal gesproken op het werk minder spreekt. Dat is heel goed bevallen hoorde ik van collega’s. Na het hoofdgerecht gingen we naar beneden waar je een koffie of verse stroopwafel als toetje kreeg. Ook heel leuk en het rook ontzettend lekker. Daarna mochten we de dansvloer op. Het feest kwam meteen op gang met dank aan de dj en saxofonist. Het was absoluut voor herhaling vatbaar.”

Ook een onvergetelijk feest organiseren? Bekijk onze unieke locaties of neem contact op met een van onze medewerkers.