Trouwtrends 2016

Ga jij dit jaar trouwen? Dan ben je vast benieuwd naar de trouwtrends van 2016. Kasteelfeesten zet ze voor je op een rij! Ontdek ze hier.

Stijlvol sexy & elegant klassiek

Als het gaat om trouwjurken is ‘stijlvol sexy’ de trend. Op de catwalk zag je dit jaar veel jurken met bijvoorbeeld een diepe v-hals, open rug of doorzichtige stof. Voor de mannen is klassiek het devies, maar dan wel met moderne, strakke belijning.

Festivalstyle met foodtrucks

Steeds meer bruiloften spelen zich (deels) buiten af. Dat geeft jouw dag vaak een heel ontspannen karakter. Zeker als je kiest voor een wedding in festivalstijl. Die creëer je bijvoorbeeld met foodtrucks, lampionnen, vlaggetjes, vrolijke bistrozitjes en handgeschreven krijtborden.

Hangende bloemen

Hangende bloemen waren vorig jaar al op enkele bruiloften te zien en wat zag dat er gaaf uit. Of je nu kiest voor één groot bloemstuk aan het plafond of verschillende hangende vaasjes; je bloemen schitteren op deze manier gegarandeerd.

Brunchwedding

Hét alternatief voor wie niet zo houdt van grootse ceremonies. Lekker urenlang om tafel en genieten van broodjes, taart en zoetigheden. Een lazy jazzbandje of singer-songwriter op de achtergrond. Lekker ontspannen en toch heel feestelijk.

Bijzondere locatie

En natuurlijk mag ook dit jaar een bijzondere trouwlocatie niet ontbreken. De locaties van Kasteelfeesten geven jullie dag een unieke sfeer. Benieuwd? Kom op 28 februari tussen 13.00 en 16.00 uur naar ons Open Huis voor bruidsparen.