Verrassingsfeest in Kasteel de Schaffelaar

Een vijftigste verjaardag is een bijzonder moment, dat het verdient om groots gevierd te worden. Aris van Werven organiseerde daarom een verrassingsfeest voor zijn vrouw Sonja in Kasteel De Schaffelaar. Maar hoe houd je zoiets geheim?

Toen Aris van Werven zelf Abraham zag, liet zijn vrouw dit niet ongemerkt voorbij gaan. Dus toen het haar beurt was, had ze een vaag vermoeden. ,,Om haar op het verkeerde spoor te zetten had ik een weekendje weg georganiseerd”, vertelt hij.

Sonja vond het erg leuk, maar gaf toch aan dat ze nog een feest voor familie en vrienden wilde organiseren. Niet wetende dat er dus al iets op de planning stond. Een week later werden Aris en Sonja door hun zoon uitgenodigd voor een etentje in de Oranjerie. ,,Tot haar verbazing reden we niet naar het restaurant, maar linksaf richting het kasteel. Daar stond het hele gezelschap ons al op te wachten. Ze was totaal verrast.” Onder het genot van een hapje werd er die avond getoost op de jarige.

Aris: ,,Toen ik zelf vijftig werd stond het kasteel bovenaan haar verlanglijstje als locatie. Helaas kon dat toen niet. Er was dus geen andere locatie denkbaar voor haar eigen verrassingsfeest. Ze vond het geweldig. Alle mensen die haar dierbaar zijn bij elkaar, dat maakte het een onvergetelijke avond.”