Vision Dinner over energie in Kasteel Duurstede

Directieleden van bedrijven uit de energie- en utiliteitsector kwamen onlangs samen in Kasteel Duurstede. Ze bezochten er een Vision Dinner van Flevum Corporate Council. 

,,Het doel van zo’n bijeenkomst is voornamelijk om kennis met elkaar te delen en te netwerken. Wij organiseren wekelijks 3 à 4 van dit soort zakelijke diners door heel Nederland”, vertelt Priscilla Lagendijk van Flevum, dat bedrijven, kennisinstellingen en overheden met elkaar verbindt om een onderlinge dialoog op gang te brengen en netwerken uit te breiden.

De Vision Dinners zijn één van de vele activiteiten van Flevum. Elke bijeenkomst staat in het teken van een actueel thema in een specifieke branche of productketen. In Kasteel Duurstede waren dat veranderingen in de energiemarkt. Tijdens het diner vonden presentaties plaats over de digitale transformatie in de sector, innovatiemogelijkheden en het versneld vernieuwen van businessmodellen.  Aansluitend werd volop gediscussieerd door de gasten.

Het was voor het eerst dat Flevum neerstreek in Wijk bij Duurstede. ,,Een mooie locatie in een prachtige omgeving. We zijn bovendien keurig geholpen door de medewerkers. Ze waren erg gastvrij en vriendelijk. Perfecte hospitality!”