Volvo Klassieker Vereniging kiest voor Kasteel Duurstede

Hoe maak je een event voor klassieke auto’s nog leuker? Door een locatie te bezoeken die zelf één en al historie ademt! Zo kwam het dat op Tweede Paasdag tientallen autoliefhebbers te vinden waren in Kasteel Duurstede.

Het ging om leden van de Volvo Klassieker Vereniging. Zij gingen met hun oldtimers of klassieke Volvo’s op pad voor de jaarlijkse Heuvelrug-toerrit. Een tocht van 120 kilometer langs de mooiste plekken van Midden-Nederland. Onderweg kregen ze vragen en opdrachten voorgeschoteld, waarvan de antwoorden langs de route terug te vinden waren. 

Onderweg deden de deelnemers bovendien Kasteel Duurstede aan. Daar kregen ze onder meer een rondleiding, werden ze meegenomen in de roemrijke historie van het kasteel en genoten ze van het uitzicht vanuit de kasteeltorens. Letterlijk een hoogtepunt tijdens de dag.

De Volvo Klassieker Vereniging is niet de enige organisatie die valt voor de charme en meerwaarde van een historische locatie. Jaarlijks houden tientallen bedrijven hun evenement in Kasteel Duurstede. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, congres, symposium, vergadering of productpresentatie; een middeleeuws kasteel geeft elk zakelijk evenement een boost. Het kasteel beschikt over diverse zalen, een ruime binnenplaats en alle benodigde zakelijke faciliteiten. Gecombineerd met creatieve foodbeleving komen gasten niets tekort! 

Volvo Klassieker Vereniging