Exclusief en sfeervol: trouwen in de winter!

De meeste bruidsparen trouwen in de lente of zomer. Terwijl een winterhuwelijk minstens zo indrukwekkend en speciaal kan zijn. Zeker als je trouwt in een romantische locatie van Kasteelfeesten.

In de verte klinken belletjes. Even later houdt een arreslee halt voor de prachtige entree. Uit de koets stapt een stralend bruidspaar. Ze lopen tussen de haag van gasten door. Aan weerszijden zorgen vuurkorven en fakkels voor warmte én sfeer. Binnen in de locatie fonkelen de kroonluchters en is het behaaglijk warm. De ruimtes zijn prachtig gedecoreerd in winterstijl. Op de achtergrond klinkt rustige muziek.

 


Trouwen in de winter klinkt misschien gek, maar bruidsparen die ervoor kiezen zijn achteraf laaiend enthousiast. Een fotoshoot bij ondergaande zon levert adembenemende foto’s op. En je kunt alles net even anders doen. Dat begint al bij de decoraties. Met wit, zilver, goud en blauw creëer je een echte winterwonderland-look. Ook qua hapjes en drankjes kan je helemaal in winterstijl uitpakken. Ga bijvoorbeeld voor een stoere ijsbruidstaart met prosecco. Serveer chique winteramuses en kies voor een buffet met echte wintergerechten zoals wild of stoofvlees. En natuurlijk serveren we ook graag glühwein of chocomel met slagroom.

 

 


Kasteelfeesten denkt graag met je mee over hoe jullie een onvergetelijke winterbruiloft kunnen creëren op een van onze betoverende locaties.  En het voordeel van trouwen in de wintermaanden? Je hebt volop keuze in data en tijden! Neem vrijblijvend contact met ons op.