Kasteelfeesten Moorddiner

Een avondvullend programma waarin intriges en complottheorieën van het vermogende bouwbedrijf Verburg BV centraal staan.

U bent als gast niet alleen getuige van de moord, u wordt er ook van verdacht... Vijf ervaren acteurs brengen een moordlustig spektakel waaraan u actief deelneemt.

Genietend van een heerlijk buffet/diner zult u, samen met inspecteur Jarigsma, dit bizarre familiemysterie ontrafelen. Ondanks dat u moet speuren naar de dader, biedt deze avond voldoende gelegenheid om te genieten van het overheerlijke eten en van onderlinge gesprekken.

Door middel van “flashbacks” en “verhoorrondes” met de verdachte familieleden zult u gaandeweg de avond informatie verzamelen die tot de oplossing zal leiden. Uw bevindingen worden na afloop van het diner op een ludieke manier gepresenteerd in de vorm van een hilarische prijsuitreiking.

Achtergrondverhaal moordiner
Marion Verburg, directrice en grootaandeelhoudster van Verburg BV, heeft een kort verblijf in een hotel geboekt. Ze wil het managementteam en de familie inlichten over een overname van het familiebedrijf. Door de aankomende overname lopen de spanningen de laatste tijd echter enorm op. En wat is er dan lekkerder om jezelf even te laten verwennen… Het woord "verwennen" zal echter een lugubere betekenis krijgen op deze bijzondere avond.

Op bizarre wijze vindt er een moord plaats met u als getuige. Zelfs de ervaren rot in het vak, inspecteur Jarigsma, heeft nog nooit zoiets meegemaakt! Paniek en verwarring alom bij de familie Verburg en bij u als gast. Waarom moest er iemand dood? Wie heeft het gedaan? Is mijn eigen leven nog wel veilig na deze moord? De avond neemt een verrassende wending als blijkt dat de vermoorde persoon toch niet helemaal weg is van het strijdtoneel…! ? De nog levende familieleden proberen vanaf dat moment met leugens en bedrog hun eigen hachje te redden.
Zal ze dit lukken of weet u als gast samen met de inspecteur de ware toedracht boven tafel te krijgen…?

 


Meer informatie