Teamspel The Quest

Het avontuur begint met instructie, teamindeling en het uitdelen van benodigde materialen en aanwijzingen. Hiermee duiken de teams gedurende 2½ à 3 uur de omvangrijke omgeving in, waar de typetjes geheimzinnige taal uitslaan, uitdagende vragen stellen en rare opdrachten verstrekken.

Het hoofddoel is het winnen van de magische graal; de Beker van Macht. Hiertoe dienen de diverse ontmoetingen met de typetjes echter met goed gevolg te worden afgewerkt. Creativiteit, humor, doortastendheid en corruptie zijn hierbij de doorslaggevende factoren! Slechts zelden is het dat het meest gespierde, snelle of intelligente team er met de hoofdprijs vandoor gaat…

Om het verrassingseffect niet volledig teniet te doen omschrijven wij hier niet alle mysterieuze ontmoetingen met de typetjes. Om u echter een idee te geven lichten wij een tipje van de sluier op: onderweg treft u in ieder geval Bonifacius de Spraakzame. Deze irritant vlot van tongriem gesneden monnik verlangt het afmaken van een "vers vers" over uw groep/ bedrijf. Dit dient echter ter plekke te gebeuren en "Bonnie" houdt niet meer op met razendsnel praten en zingen; een waar concentratieprobleem, dus!

Ook zult u een gluiperige roddelaar tegen het lijf lopen, die de meest smeuïge roddels uit ieder team weet te halen. Verder zullen o.a. een machtige tovenaar, een muzikale jonkvrouw, een wereldwijze pelgrim en strenge priestertjes hun uitdagingen aan u voorleggen.

Teamspel met humor
Wanneer alle teams op het eindpunt zijn gearriveerd is het (na een vereist half uurtje voorbereidingstijd) tijd voor de knallende afsluiting van het teamspel de Quest, namelijk een zeer ludieke prijsuitreiking waar hilariteit troef is. Zo zullen bijvoorbeeld de gemaakte gedichten en vertelde roddels op volstrekt indiscrete wijze worden voorgedragen. Nadat iedereen de tranen van het lachen uit de ogen heeft geveegd, zal uiteindelijk het winnende team bekend worden gemaakt en de prijzen (de Beker van Macht, alsmede wat aardige individuele prijzen voor de teamleden van het winnende team) worden uitgereikt.

Onze quest vormt een absolute garantie voor een perfect georganiseerd programma vol humor en unieke ervaringen, waarover nog lange tijd zal worden nagepraat!

In het ''quest" programma kan een thema, doel of boodschap gedeeltelijk worden verwerkt.

klik hier Voor meer informatie over dit teamspel


Meer informatie