Workshop schapendrijven


Altijd al nieuwsgierig geweest hoe dat nou werkt: een hond op afstand een groep schapen laten drijven? Dit is de kans om een kijkje in deze fascinerende keuken te nemen en zelf te ervaren hoe het is om een hond perfect naar je laten luisteren en voor je te laten werken met een groep schapen.

Na een indrukwekkende demonstratie schapendrijven met Border Collies waarbij aan de hand van diverse honden van verschillende leeftijden en van verschillend niveau wordt laten zien hoe je een totaal ongetrainde hond traint tot topniveau, is het tijd om zelf aan de slag te gaan. Deelnemers worden verdeeld in kleine groepjes en gaan onder leiding van één van hen schapendrijven zónder hond! Hilariteit, teambuilding en communicatie staan voorop!

Hierna wordt de deelnemers de gelegenheid geboden individueel, onder professionele begeleiding, te gaan schapendrijven, dit keer uiteraard mét zo’n bijzondere hond: de Border Collie.

Schapendrijven met Border Collies moet je beleven! Vraag dat maar aan degenen die van het veld komen nadat ze met een Border Collie hebben gewerkt!

p.s.: het is ook mogelijk om ganzen te drijven…….laat het ons weten!

 


Meer informatie