Bijzondere bruiloft I Bruiloft door Kasteelfeesten


Een bijzondere bruiloft? Trouw in een kasteel!

Droom je van een bijzondere bruiloft? Vier je huwelijksdag dan op een exclusieve locatie. Een sprookjesachtig kasteel. Een romantisch landgoed. Een authentieke hoeve. Een chique kapel. Een historisch stadhuis. Kasteelfeesten biedt je meer dan tien adembenemende locaties om een bijzondere bruiloft te vieren. 

Advies en tips voor een bijzondere bruiloft

Natuurlijk zorgen we dat jullie dag net zo bijzonder wordt als de locatie. Onze weddingadviseurs denken graag mee over de invulling van jullie bijzondere bruiloft. Kies je voor een chique diner of een walking diner? Hoe verras je met amuses en hapjes? Hoeveel tijd moet je inplannen tussen verschillende onderdelen? Hoe zit het met de fotoshoot en het burgerlijk huwelijk? Hoe creëer je een onvergetelijk feest op jullie bijzondere bruiloft? Door onze jarenlange ervaring kunnen we je tal van praktische en inspirerende tips geven!

Neem contact op over jullie bijzondere bruiloft

Heb je vragen over onze locaties of wil je een vrijblijvende offerte voor jullie bijzondere bruiloft? Neem dan contact op met de weddingadviseurs van Kasteelfeesten. We helpen je graag om een bijzondere bruiloft te organiseren!