Trouwen in een kasteel

Ja, ik wil in een kasteel trouwen!

In een kasteel trouwen. Dat is op en top romantiek. Een kasteel biedt namelijk het perfecte decor voor ieder aspect van jullie grote dag. Van de fotoshoot tot het burgerlijk huwelijk en van het diner tot het feest; trouwen in een kasteel is van begin tot eind een onvergetelijke ervaring.

Waar kan ik trouwen in een kasteel?

Altijd al willen trouwen in een kasteel? Kasteelfeesten laat je droom uitkomen. Jaarlijks verzorgen we tientallen huwelijken in kastelen. Je kunt bij ons trouwen in Kasteel de Schaffelaar, Kasteel Duurstede, Kasteel Doornenburg en Kasteel Vorden. Bekijk het overzicht met al onze huwelijkslocaties voor meer informatie over de verschillende kastelen.

Geheel verzorgd trouwen in een kasteel

Kiezen jullie voor Kasteelfeesten? Dan kies je voor geheel verzorgd trouwen in een kasteel. Onze weddingadviseurs denken mee en komen met creatieve ideeën over jullie huwelijksdag. Onze chef-koks zorgen dat elk hapje en elk gerecht een beleving op zich is. En om in een kasteel trouwen helemaal bijzonder te maken, beschikken we over diverse middeleeuwse en kasteelgerelateerde workshops en demonstraties!

Neem contact op over trouwen in een kasteel

Meer weten over trouwen in een kasteel? Kasteelfeesten beantwoordt graag uw vragen over onze locaties of de trouwmogelijkheden in de diverse kastelen. Of vraag een vrijblijvende offerte aan. En wie weet gaan jullie binnenkort in een kasteel trouwen!