Huwelijkslocatie I Huwelijk door Kasteelfeesten

Trouwen op een monumentale huwelijkslocatie

De huwelijkslocatie van je dromen? Die vind je bij Kasteelfeesten. We verzorgen onvergetelijke bruiloften in de mooiste kastelen, landhuizen, stadhuizen, kapellen, hoeves en industriële panden. Stuk voor stuk huwelijkslocaties met de stijl en klasse. Ze bieden het perfecte decor voor een fotoshoot, burgerlijk huwelijk, diner, receptie en feest.

Eén huwelijkslocatie voor jullie grote dag

Al onze huwelijkslocaties zijn officiële trouwlocaties. Je mag er dus jullie burgerlijk huwelijk laten sluiten. Hierdoor kun je jullie grote dag van begin tot eind op één huwelijkslocatie vieren. Zo kun je optimaal van jullie bruiloft genieten. Kasteelfeesten biedt je bovendien niet alleen een perfecte huwelijkslocatie. Ook op het gebied van catering en entertainment hebben we alles in huis voor een onvergetelijke bruiloft.

Bekijk snel al onze huwelijkslocaties

Kasteelfeesten beschikt over zo’n 15 monumentale huwelijkslocaties in Midden-Nederland. Ze zijn prachtig gelegen in historische binnensteden of in adembenemende natuurgebieden. Het is mogelijk om exclusief over een huwelijkslocatie te beschikken op jullie grote dag. Bekijk snel het overzicht met al onze huwelijkslocaties.

Vragen over een huwelijkslocatie?

Onze weddingadviseurs beantwoorden al je vragen over onze huwelijkslocaties. Ze denken ook graag met je mee over de indeling van jullie grote dag en kunnen je natuurlijk voorzien van een vrijblijvende offerte voor een van onze locaties.