Trouwlocatie I Trouwen bij Kasteelfeesten

Trouwen op een monumentale trouwlocatie

Jullie huwelijk is een bijzonder moment. En daar past dus een bijzondere trouwlocatie bij. Kasteelfeesten beschikt over zulke locaties. Van sprookjesachtige kastelen tot intieme kapellen en van romantische landgoederen tot sfeervolle hoeves. Bekijk snel het overzicht met al onze trouwlocaties en kies de trouwlocatie die past bij jullie grote dag.

Vier jullie hele dag op één trouwlocatie

Het voordeel van de trouwlocaties van Kasteelfeesten? Je kunt er jullie volledige huwelijksdag doorbrengen. Al onze monumentale panden zijn namelijk officiële trouwlocaties. Je kunt er dus voor de wet trouwen. En natuurlijk leent het sfeervolle decor van de trouwlocatie zich perfect voor een prachtige fotoshoot, een romantisch diner en een spetterend feest.

Jullie huwelijk tot in de puntjes verzorgd

Kasteelfeesten biedt jullie niet alleen een bijzondere trouwlocatie. We zorgen dat ook de voorbereiding en de dag zelf een feest wordt. Ga met onze weddingadviseurs om tafel voor creatieve trouwideeën en een slimme dagindeling. Bespreek je culinaire wensen en laat je inspireren door onze chef-koks. En zorg voor een verrassende break met workshops en demonstraties op jullie huwelijkslocatie.

Neem contact op over een trouwlocatie

Wil je meer weten over een van onze trouwlocaties? Heb je vragen over wat er mogelijk is op het gebied van catering of entertainment? Of wil je een offerte voor een huwelijkslocatie? Neem dan contact op met een van onze weddingadviseurs. Samen maken we een onvergetelijke dag van jullie huwelijk!