Bedrijfsuitje in Utrecht I Kasteelfeesten

Een onvergetelijk bedrijfsuitje in Utrecht

Dé perfecte locatie voor een bedrijfsuitje in Utrecht? Neem uw medewerkers mee naar een kasteel. Verras ze op een landgoed. Of kies voor de stijlvolle looks van een industrieel pand. Combineer dit met een spetterend programma en excellente catering en u heeft een bedrijfsuitje in Utrecht om nooit te vergeten!

Locaties voor een bedrijfsuitje in Utrecht

Kasteelfeesten heeft diverse exclusieve locaties voor bedrijfsuitjes in Utrecht. Van de landelijk gelegen hoeve Sparrendam (Hoevelaken) tot de strakke Rijtuigenloods (Amersfoort) en de intieme St. Aegtenkapel (Amersfoort). En van het indrukwekkende Kasteel Duurstede (Wijk bij Duurstede) tot het romantisch landgoed Sandenburg (Langbroek). Ze zijn geschikt voor groepen van 25 tot 2000 man.

Workshops en entertainment voor bedrijfsuitjes

Kasteelfeesten heeft een breed aanbod aan workshops, demonstraties en entertainment voor uw bedrijfuitje in Utrecht. Actief, sportief, cultureel, kunstzinnig, culinair; met keuze uit ruim 30 activiteiten is er altijd een programma samen te stellen dat bij uw bedrijf past.

Vragen over een bedrijfsuitje in Utrecht?

Meer weten over de mogelijkheden van een bedrijfsuitje in Utrecht? Of wilt u een offerte ontvangen? Neem contact op! Onze adviseurs helpen u graag verder!