Bijzondere vergaderlocatie I Kasteelfeesten

Zoekt u een bijzondere vergaderlocatie?

Wilt u vergaderen op een bijzondere vergaderlocatie? Kasteelfeesten biedt u de mogelijkheid om te vergaderen op meer dan 10 exclusieve locaties in heel Nederland. Van kastelen tot stadhuizen en van hoeves tot historische industriële panden. Allemaal goed bereikbare, inspirerende locaties die voorzien zijn van alle moderne vergaderfaciliteiten. Bekijk al onze bijzondere vergaderlocaties

Bijzondere vergaderlocaties voor elk gezelschap

Zoekt u de rust van de bossen? De weidsheid van een landelijke omgeving? Of juist de dynamische omgeving van een historische binnenstad? Kasteelfeesten heeft de bijzondere vergaderlocatie die past bij uw vergaderwensen. Of u nu met 10 of 2000 personen wilt vergaderen. En of het nu gaat om een plenaire bedrijfsvergadering of een strategische meeting met een klein gezelschap. Er is een bijzondere vergaderlocatie voor elke groepsgrootte.

Faciliteiten van onze bijzondere vergaderlocaties

Al onze bijzondere vergaderlocaties zijn standaard voorzien van moderne (audiovisuele) vergaderfaciliteiten. Natuurlijk is het geen probleem om ook eventuele specifieke vergaderwensen te realiseren. Verder bieden we op elke bijzondere vergaderlocatie een compleet aanbod aan catering, activiteiten en entertainment aan.

Arrangementen voor bijzondere vergaderlocaties

Kasteelfeesten heeft diverse scherpgeprijsde arrangementen voor haar bijzondere vergaderlocaties. Of u nu een locatie zoekt voor een korte en krachtige vergadering. Of kiest voor een volledig verzorgde dag inclusief ontbijt, lunch, diner, borrel, workshops en demonstraties. Neem contact op, onze adviseurs vertellen u er graag meer over.