Vergaderen Utrecht I Vergaderen bij Kasteelfeesten

Inspirerend vergaderen in Utrecht

Inspirerend vergaderen in Utrecht. Dat doet u op één van de toplocaties van Kasteelfeesten. Wat dacht u van een vergadering in een kasteel, landhuis, kapel, hoeve of stijlvol industrieel pand? Onze vergaderlocaties zijn geschikt voor gezelschappen van 25 tot 2000 personen. En om vergaderen in Utrecht nog aantrekkelijker te maken bieden we diverse vergaderarrangementen.

Bekijk al onze vergaderlocaties in Utrecht

U kunt vergaderen in Utrecht op één van de volgende locaties: de Rijtuigenloods (Amersfoort), Kasteel Duurstede (Wijk bij Duurstede), Hoeve Sparrendam (Hoevelaken), St. Aegtenkapel (Amersfoort) en Landgoed Sandenburg (Langbroek). Klik op één van de locaties voor informatie over de locatie, de bereikbaarheid en de vergadercapaciteit.

Geheel verzorgd vergaderen in Utrecht

Kasteelfeesten zorgt ervoor dat u niets tekort komt tijdens uw vergadering. We beschikken over alle benodigde (audiovisuele) hulpmiddelen en faciliteiten om te vergaderen in Utrecht. En onze eigen chef-koks zorgen voor een heerlijk ontbijt, lunch, diner of borrel. Op al onze vergaderlocaties in Utrecht zijn bovendien workshops en demonstraties mogelijk.

Offerte voor een vergadering in Utrecht

Heeft u een geschikte vergaderlocatie in Utrecht gevonden? Of heeft u vragen over vergaderen in Utrecht? Neem dan contact op met één van onze adviseurs. Ze helpen u graag verder en kunnen u voorzien van een offerte op maat voor uw vergadering.