Vergaderlocatie Amersfoort I Vergaderen bij Kasteelfeesten

Een verrassende vergaderlocatie in Amersfoort

Zoekt u een verrassende vergaderlocatie in Amersfoort? Kasteelfeesten heeft ze voor u! U kunt bij ons vergaderen in de stijlvolle Rijtuigenloods (150-2000 personen), de historische St. Aegtenkapel (25-250 personen) of de authentieke Hoeve Sparrendam (10-250 personen). Onze vergaderlocaties in Amersfoort kennen scherpe prijzen en u kunt kiezen uit diverse complete vergaderarrangementen.

Geheel verzorgd vergaderen in Amersfoort

Voor welke vergaderlocatie in Amersfoort u ook kiest, we zorgen dat u van alle gemakken voorzien bent. Een beamer? Internet? Een whiteboard? We hebben alle faciliteiten in huis om uw vergadering te ondersteunen. Natuurlijk zorgen we ook voor excellente catering op de door u gekozen vergaderlocatie in Amersfoort. Of het nu gaat om een snel ontbijt, een uitgebreide lunch, een uitgebreide borrel of een diner of buffet. 

Een verrassende break tijdens uw vergadering

Even de gedachten verzetten? Op al onze vergaderlocaties in Amersfoort kunt u workshops of demonstraties volgen. Met keuze uit meer dan dertig verschillende actieve, culinaire, culturele of teambuildingsgerichte breaks is er altijd wel een activiteit die bij uw gezelschap past.

Vragen over een vergaderlocatie in Amersfoort?

Heeft u vragen over een vergaderlocatie in Amersfoort? Of specifieke vergaderwensen? Neem contact op met onze adviseurs. Ze denken graag met u mee en kunnen u uiteraard voorzien van een offerte voor een van onze vergaderlocaties in Amersfoort.