Congreslocatie I Kasteelfeesten

Een congreslocatie die inspireert

Een congreslocatie moet inspireren. Daarom biedt Kasteelfeesten u de mogelijkheid om uw congres te houden in een kasteel, op een landgoed, in een stadhuis, een historische industrieel pand of een authentieke hoeve. Stuk voor stuk exclusieve congreslocaties die de verwachting van congresdeelnemers overtreffen. Natuurlijk met excellente faciliteiten en deskundige ondersteuning door een team van congresspecialisten.

Congreslocaties voor 25 tot 2000 personen

Een kleinschalig congres vraagt om een compacte congreslocatie. Terwijl u voor grote congressen ruimte zoekt. Bij Kasteelfeesten is beide mogelijk. We beschikken zowel over compacte als grootschalige congreslocaties. U kent er terecht met gezelschappen van 25 tot 2000 personen. Bekijk het overzicht van al onze congreslocaties. 

Arrangementen voor onze congreslocaties

Kasteelfeesten biedt diverse arrangementen voor haar congreslocaties. Van basisarrangementen voor kleinschalige congressen tot arrangementen voor een congres inclusief workshops, demonstraties, lunch, diner en afsluitende feestavond. Natuurlijk is het ook mogelijk om een arrangement op maat samen te stellen voor uw congres en de gewenste congreslocatie. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.