Evenementenlocatie I evenementen bij Kasteelfeesten

Een inspirerende evenementenlocatie

Op zoek naar een inspirerende evenementenlocatie voor uw bedrijf of organisatie? Kasteelfeesten biedt u de mogelijkheid om uw evenement te houden op een landgoed, in een kasteel of op een andere exclusieve locatie. Door de centrale ligging in Midden-Nederland zijn al onze evenementenlocaties goed bereikbaar. Bovendien beschikken we over jarenlange ervaring in eventorganisatie en eventcatering.

Evenementenlocaties (25 tot 2000 personen)

Zoekt u een dynamische evenementenlocatie in een historische stad? Of juist de rust en ruimte van een landelijke evenementenlocatie? Bij Kasteelfeesten vindt u het allemaal. Onze evenementenlocaties zijn geschikt voor gezelschappen van 25 tot 2000 personen. Bekijk het overzicht met al onze evenementenlocaties of vraag een van onze adviseurs om advies over de locatie die bij uw wensen past.

Professionele eventorganisatie voor uw event

Kasteelfeesten biedt u meer dan een prachtige evenementenlocatie. U kunt bij ons ook rekenen op professionele eventorganisatie. U profiteert daarbij van jarenlange ervaring in het organiseren van kleine en grote evenementen. Onze evenementenspecialisten denken graag met u over de voorbereiding, de invulling van uw dag, de benodigde faciliteiten en de catering van uw evenement. Ook bieden we op elke evenementenlocatie workshops, demonstraties en andere evenementenprogramma’s aan.

Contact over een evenementenlocatie

Wilt u meer weten over een van onze evenementenlocaties? Of in gesprek met een van onze evenementenadviseurs? We vertellen u graag meer!