Feestlocatie, unieke locatie I Kasteelfeesten

Een unieke locatie voor uw feest of evenement

Kasteelfeesten is specialist in beurzen, congressen, feesten en evenementen op unieke locaties. We beschikken over kastelen, landgoederen, hoeves, stadhuizen en diverse andere historische en monumentale panden. Unieke locaties met stijl, sfeer en uitstraling. Een ervaren team van eventorganisatoren en cateringspecialisten zorgt dat u er een onvergetelijk feest of evenement beleeft.

Feestlocaties voor 25 tot 2000 personen

Een feestlocatie moet passen bij de grootte van uw gezelschap. Bij Kasteelfeesten zit dat goed. We beschikken zowel over compacte feestlocaties als evenementenlocaties voor groepen tot 2000 personen. Veel locaties beschikken bovendien over meerdere zalen en ruimtes, waardoor de capaciteit van de locatie perfect schaalbaar is. Bekijk het overzicht van onze unieke locaties voor meer informatie.

Een unieke locatie met een compleet aanbod

Heeft u een keuze kunnen maken uit onze unieke locaties? Dan helpen we u graag om uw evenement of feest minstens zo uniek te maken. Dat doen we met hoogwaardige catering, een compleet activiteitenaanbod en spetterend entertainment. Neem contact op met een van onze adviseurs om te bespreken wat er mogelijk is op uw feestlocatie

Vragen over onze feestlocaties?

Kasteelfeesten hoopt u binnenkort te verwelkomen op een van onze feestlocaties. Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen voor een feest of evenement op een van onze unieke locaties? Neem dan contact op. We staan u graag te woord!