Feestlocatie Amersfoort I Feest bij Kasteelfeesten

Feestlocatie in Amersfoort (25-2000 personen)

Dé perfecte feestlocatie in Amersfoort voor uw huwelijksfeest, personeelsfeest of bedrijfsfeest? Die vindt u bij Kasteelfeesten. U kunt bij ons terecht in de stijlvolle Rijtuigenloods (150-2000 personen), de prachtig landelijk gelegen Hoeve Sparrendam (10-250 personen) of de historische St. Aegtenkapel (25-250 personen) aan de stadsgracht in de oude binnenstad. Alle feestlocaties in Amersfoort zijn exclusief af te huren voor uw feest.

Arrangementen voor feestlocaties in Amersfoort

Kasteelfeesten biedt verschillende arrangementen voor elke feestlocatie in Amersfoort. Van scherpgeprijsde instaparrangementen tot uitgebreide arrangementen voor wie groots wil uitpakken. U kunt samen met onze adviseurs ook een arrangement op maat samenstellen voor de door u gekozen feestlocatie in Amersfoort.

Waarom kiezen voor Kasteelfeesten?

Kasteelfeesten biedt u niet alleen de perfecte feestlocatie in Amersfoort. Ons team van specialisten kan u ook ondersteunen bij elk facet van uw feest. We denken graag met u mee over een passend programma, spectaculair entertainment, verrassende workshops en demonstraties, heerlijke catering en alle andere zaken die komen kijken bij de organisatie van uw feest.

Contact over een feestlocatie in Amersfoort

Heeft u vragen over een van onze feestlocaties in Amersfoort? Wilt u een offerte voor uw bedrijfsfeest, huwelijksfeest of personeelsfeest? Of advies over de invulling van uw feest? Neem contact op. Kasteelfeesten helpt u graag verder en denkt met u mee over een geslaagd feest op een perfecte feestlocatie in Amersfoort!