Hoeve Sparrendam


Huwelijk, vergadering of bedrijfsfeest in Hoeve Sparrendam

Hoeve Sparrendam is een rustig gelegen, karakteristieke hoeve met een sfeervol landelijk interieur centraal in Nederland. Uitgestrekte weilanden, slingerende landweggetjes, houtwallen en boomgaarden vormen een mooi decor voor een sfeervolle bruiloft, jubileum, bedrijfsfeest, congres of vergadering. Binnen zijn de houten gebinten, de fraaie bar en de oude haard natuurlijke sfeermakers.De locatie is uitstekend bereikbaar en biedt tegelijkertijd rust én ruimte.

Authentieke, rustige en landelijke locatie

De hoeve beschikt over één grote ruimte, die eenvoudig is op te delen in subruimtes voor kleinere gezelschappen. Naast de hoeve ligt de karakteristieke burcht die los of gecombineerd te huren is. Deze gewelfde ruimte heeft gotische vensterramen en een historische uitstraling. Een ruim terrras maakt de mogelijkheden bij Hoeve Sparrendam compleet voor een ontspannen netwerkborrel, een informele barbecue of een outdoor diner tussen de fruitbomen

Uw feest of evenement tot in detail verzorgd

Kasteelfeesten denkt graag mee over uw feest of evenement. We staan op de dag zelf garant voor hoogwaardige catering en gastvrije bediening. Uiteraard kunnen we u voorzien van alle multimediale faciliteiten. Bovendien kunt u kiezen uit tal van indoor workshops of buitenactiviteiten rond de hoeve.

» Hoeve Sparrendam - historie


Meer informatie