Oranjerie Hydepark


Uw vergadering of congres in Oranjerie Hydepark

Oranjerie Hydepark is gelegen op landgoed Hydepark, tussen Doorn en Driebergen. De locatie beschikt over een lichte, plenaire zaal die ruimte biedt aan gezelschappen tot 100 personen. Voor workshops en breakout-sessies zijn er drie luxe en multifunctionele subruimtes. Tussendoor kunt u in stijl borrelen, lunchen of dineren in de sfeervol ingerichte Oranjekas. Geniet bij mooi weer van het chique terras met uitzicht op de sierlijke parktuin, of maak een wandeling over het uitgestrekte, historische landgoed.

Of het nu gaat om een congres, vergadering, klantendag of netwerkevent.; Oranjerie Hydepark is een inspirerende locatie voor uw evenement.  De locatie heeft een exclusieve maar warme uitstraling door het gebruik van natuurlijke materialen en stijlvolle kleuren. Dit versterkt uw programma en tilt uw zakelijke bijeenkomst naar een hoger niveau. Voor grotere groepen kunnen we gebruik maken van acht conferentiezalen elders op het landgoed. 

Uniek landgoed in Midden Nederland

Zakelijke gasten kunnen tussendoor inspiratie opdoen of even ontspannen in de groene omgeving van het uitgestrekte, historische landgoed. De locatie beschikt daarnaast over een chic terras. En tijdens meerdaagse bijeenkomsten kunnen gasten overnachten in het hotel op het landgoed.

Waarom kiezen voor Kasteelfeesten?

Oranjerie Hydepark wordt geëxploiteerd door Kasteelfeesten. Kasteelfeesten is een totaalpartner voor feesten en evenementen. We beschikken over ervaren eventorganisatoren, partymanagers, chef-koks en bedienend personeel. Met een ruim aanbod aan moderne faciliteiten, workshops en entertainmentmogelijkheden heeft u als organisator slechts één aanspreekpunt!

» Oranjerie Hydepark - historie


Meer informatie